Yritysesittelymme Laadukkaat palvelumme Kalustomme Ota yhteyttä ja kysy lisää Oma kauppa
 
Highslide JS
 
Highslide JS
Laadukkaat ja monipuoliset palvelumme

Pakettiautokuljetukset
Yhdeksällä pakettiautolla toteutamme monipuolisia pakettiautokuljetuksia Uudellamaalla sijaitseville asiakkaillemme. Hoidamme myös kotiinkuljetuksia sekä muita kiire- ja pikakuljetuksia. Asiakkainamme ovat mm. Oy Leipomo Henriksson Bageri Ab, Uudenmaan Kuljetus Oy, Hirvox ja Jysk vuodevarasto.

Kuorma-autokuljetukset
Viidellä kuorma-autolla hoidamme jakelukuljetuksia ja vaihtolavojen vuokrauspalvelua Uudellamaalla. Kalustoomme kuuluu kaksi nosturiautoa, yksi vaihtolava-auto ja kaksi perälaudalla varustettua kuorma-autoa. Suurimpina asiakkainamme ovat Norpe Oy, K-Rauta Vantaanportti ja Rocla Oy.

Kappalerahdilliset täysperävaunut
Seitsemällä täysperävaunulla hoidamme kuljetuksia niin Uudellamaalla kuin myös koko Suomen alueella. Suurimpia asiakkaamme ovat mm. Styrochem Finland Oy, Corenso United OY LTD, Norpe Oy, Pääkaupunkiseudun K-Raudat ja Rautiat, Prima Logistics Oy AB LTD ja Raunion Saha Oy.

Kippaavat täys- ja puoliperävaunut
Viidellä kippaavalla täys- ja puoliperävaunuilla palvelemme asiakkaitamme monipuolisin kuljetuspalveluin. Suurimpina asiakkainamme ovat mm. Avena Nordig Grain, Tikkurilan Romu Oy, Paipis Centrabod, Movere Oy ja Louhintahiekka Oy.

Muut palvelut
Traktoreilla ja pyöräkuormaajalla teemme myös kiinteistöhuoltoa kuten lumi- ja maansiirtotöitä. Suurimpina asiakkainamme ovat mm. Porvoon Kaupunki, Brunberg Oy ja Porvoo Port Logistics Oy Ab Ltd. Lisäksi toteutamme välivarastointi- ja varastohotellipalveluja mm. Norpe Suomi Oy'lle.

Ota yhteyttä ja kysy miten voimme parhaiten palvella sinua!
Ota yhteyttä kysy lisää palveluistamme
Kuljetusliike Kim-Johan Nuikan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi