Monipuoliset kappaletavarakuljetukset ja kuljetuspalvelut Sipoossa, Mäntsälässä ja Uudellamaalla

Yhteystiedot

Kuljetusliike Kim-Johan Nuikka Oy Porvoosta tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut raskaalla kalustolla Itä-Uudellamaalla ja muualla Suomessa. 

Kokenut kuljetusliikkeemme ammattikuljettajineen palvelee asiakkaita nykyisin jo toisessa polvessa.

Kysy lisää palveluistamme

Kuljetamme kaiken

Kuljetamme perille kaikkea! Hoidamme kappaletavara- ja irtotavarakuljetusten lisäksi ADR- ja jakelukuljetuksia sekä suurten erien massakuljetuksia. Myös kiinteistöhuolto- ja maansiirtopalvelut kuuluvat palvelukokonaisuuteemme. Voit tilata meiltä joko kertakuljetuksen tai tehdä sopimuksen pitkäaikaisempaan kuljetustarpeeseen. Räätälöimme sopimuksen sisällön ja keston yhdessä tarpeidesi mukaan. Toimimme mm. seuraavilla paikkakunnilla: Tolkkinen, Sipoo, Mäntsälä, Loviisa ja muu Uusimaa.

Hoidamme:

  • kappaletavaran kuljetukset

  • ADR-kuljetukset esimerkiksi vaaralliselle jätteelle ja räjähteille

  • irtotavaran kuljetukset

  • bulkkitavaran kuljetukset

  • suurten erien massakuljetukset

  • kuljetetun tavaran jakelun

  • vaihtolavojen vuokrauksen

  • lumi- ja maansiirtotyöt traktorilla.

Ajantasainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö

Kalustoomme kuuluu niin kuorma-autoja, puoliperävaunullisia rekka-autoja, täysperävaunullisia rekka-autoja, vaihtolava-autoja, nosturiautoja kuin traktoreitakin.

Kippaavilla puoli- ja täysperävaunuilla ja muulla kalustollamme palvelemme asiakkaitamme niin Uudellamaalla kuin koko Suomen alueella. Hoidamme myös jakelukuljetuksia ja vaihtolavojen vuokrauspalvelua Uudellamaalla sekä traktoreilla teemme kiinteistöhuoltoa, kuten lumitöitä, sekä maansiirtotöitä.

Kiinteistönhuolto ja muut työt traktorilla

Tarjoamme kaikki traktorilla tehtävät kiinteistöhuollon palvelut laadukkaasti ja ripeästi. Yllättikö lumentulo? Kaipaatko apua maansiirtotöihin esimerkiksi piharemontin tai salaojituksen yhteydessä? Pitkän kokemuksemme avulla hoidamme mitä erilaisemmat urakat esimerkiksi taloyhtiöille ja kotitalouksille Porvoosta käsin Itä-Uudenmaan ja muun Suomen alueella.

Teemme myös sopimuskuljetuksia

Vuokrataan vaihtolavoja

Tarvitsetko vaihtolavaa esimerkiksi remontin, pihan siivouksen tai taloyhtiön yhteisen siivousurakan takia? Vuokraamme vaihtolavoja asiakkaiden käyttöön Uudenmaan alueella. Tuomme vaihtolavan paikalle ja viemme sen täytenä pois. Oli kyseessä pitkä- tai lyhytaikainen vaihtolavan tarve, meiltä löytyy tarvittavaa apua.

Kysy lisää vaihtolavoista

Kuljetusliike Kim-Johan Nuikka Oy tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut kertaluonteisesti tai pidempiaikaisella sopimuksella Itä-Uudellamaalla ja muualla Suomessa.

Yhteydenottoon