Luotettavat ja ammattitaitoiset sopimuskuljetukset Itä-Uudeltamaalta käsin

Yhteystiedot

Pitkäaikaiset sopimuskuljetukset, kuten kaikki muutkin kuljetukset, ovat Kuljetusliike Kim-Johan Nuikka Oy:n toimialaa. Räätälöimme kuljetuspalvelut aina tarpeidesi mukaan.

Palvelemme Porvoosta käsin muuta Itä-Uuttamaata ja laajemmin koko Suomea.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sopimuksella kaikki lastit kappaletavarasta massoihin

Yksittäisten toimeksiantojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös pitkäaikaisia kuljetussopimuksia. Pitkäaikaiset kuljetussopimuksemme kattavat monipuolisesti kaikki kuljetustarpeet kappaletavarasta teollisuusmassoihin, vaarallisiin jätteisiin ja muihin vaarallisiin aineisiin.

Hoidamme ammattitaidolla, koko sopimuksen keston ajan:

  • kappaletavaran kuljetukset

  • vaarallisten aineiden kuljettajan pätevyyttä edellyttävät kuljetukset

  • irtotavaran kuljetukset

  • bulkkitavaran kuljetukset

  • suurten erien massakuljetukset

  • kuljetetun tavaran jakelun.

Sopimukset luotettavasti tarpeidesi mukaan

Kuljetustarpeen ollessa pidempiaikaista tai melko usein toistuvaa, on sopimuskuljetus hyvä valinta. Kun kuljetuksesta huolehtii luotettava kumppani, sujuvat kuljetukset vaivattomasti paikasta toiseen ja ilman jokakertaista yksityiskohtien sopimista erikseen.

Kuljetusliikkeemme hoitaa sopimuskuljetukset luotettavasti Porvoosta käsin kaikkialle Suomeen. Kuljetuspalvelumme toimii asiakkaan ehdoilla, eli räätälöimme palvelun sisällön tarpeitasi vastaavaksi.

Kysy lisää sopimuskuljetuksista

Ammattikuljettajien palvelua hyvällä kalustolla

Oma, koulutettu henkilöstömme, jolla on kattavasti kokemusta raskaan kaluston kuljetuksista, pitää huolta kuormastasi sen lastauksesta purkuun saakka. Ajamme sopimuskuljetukset ajantasaisella kalustollamme, joten voit olla varma siitä, että toimituksesi on turvallisesti perillä joka kerta.

Tutustu yritykseemme

Vaarallisten aineiden kuljetukset ammattitaidolla

Teemme myös ADR-kuljetukset, ja kuljettajiltamme löytyy näitä kuljetuksia varten tarvittavat ADR-ajoluvat (European Agreement Concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road). Ajolupa oikeuttaa kuljettamaan vaarallisia aineita yli vapaarajan. Vaarallisten aineiden kuljettajamme kuljettavat esimerkiksi palavia nesteitä tai syövyttäviä aineita asiantuntevasti paikasta toiseen. Kuljetamme niin sopiessamme vaarallisen jätteenne lähimpään luvalliseen ja sopivimpaan jätteiden vastaanottopaikkaan.

Lue lisää muista kuljetuspalveluistamme

Porvoolainen Kuljetusliike Kim-Johan Nuikka Oy tarjoaa sopimuskuljetukset tarpeidesi mukaan Itä-Uudellamaalla ja muualla Suomessa.

Yhteydenottoon